Få massor med freespins & chans att vinna en resa till Malta

space-race-slot-gs

Dagens bästa deal är Bertils freespins och rese erbjudande där vi har chansen att både hämta ut massvis med freespins och chans att vinna en resa till Malta. Bertil låter oss bestämma hur många biljetter vi vill ha till denna dragningen och samtidigt hur många freespins vi vill ha.

Väljer man att sätta in 200kr så får man 30 freespins och 2 biljetter till dragningen om man redan är kund hos Bertil. Har man ett konto men aldrig spelat hos Bertil förr och man sätter in 200kr får man 100 freespins och 2 biljetter till dragningen och gör man en insättning  som ny kund får man 233% i bonus upp till 700kr samt 5 biljetter till dragningen. Alla freespins kommer att gälla i spelautomaten Starburst.

Detta Malta äventyr kommer att fortsätta hela veckan och varje dag kommer nya erbjudanden att kunna utnyttjas samt nya biljetter att samlas till dragningen. Det är inte freespins varje dag men det kommer att bli spännande erbjudande och ett par dagar till med extra freespins.

Dagens bästa deal för extra freespins utan omsättningskrav hittar vi hos Ture i hans casinostuga. Här ges vi chansen att få 10 freespins i slotten Space Arcade. Dessa får vi simpelt genom att spela Space Race slotten och genom att på den se till att vinna minst 60kr på ett enda snurr.

Ha en trevlig dag!
Freespins24h.se

Faq - Vanliga frågor och svar hittar du här!

Följ oss på facebook!