190 free spins, biljetter och 3 spelautomater att välja bland

spinata-grande-har-lanserats

Idag fortsätter Bertil att dela ut biljetter till dragningen där vi kan vinna en resa till Malta tillsammans med freespins och MamaMia bjuder på sin lill-lördags kampanj med upp till 100 freespins men först låt oss börja med dagens extra snurr utan omsättningskrav som finns i Casinostugan där vi hämtar ut 20 snurr i spelautomaten Spinata Grande genom att göra en insättning och spela på spelet Grim Muerto för 150kr eller mer.

Som sagt tävlingen för Malta resan fortsätter hos Bertil idag och vi kan under dagen välja att hämta ut upp till 9 lotter och 190 freespins.

Totalt tre paket kan hämtas ut som är sätt in exakt 222kr och få 30 snurr plus 2 lotter, sen sätt in exakt 444kr och få 4 lotter plus 60 snurr och till sist sätt in exakt 777kr och få 4 lotter till samt 100 freespins. Alla free spins kommer att kunna utnyttjas i spelen Piggy Riches, Twin Spin och BloodSuckers.

MamaMia firar lill lördag som alla andra veckor och idag innebär det att vi spelare kan hämta ut 4 freespins paket där vi totalt får 170 freespins i slotten Fruit Shop.

Först får vi 10 snurr om vi omsätter exakt 333kr, sen 20 snurr om vi omsätter exakt 667kr, efter det 40 snurr om vi omsätter exakt 1111kr och till sist 100 freespins om vi omsätter 2222kr.

För att vi ska få snurren måste vi omsätta i spel som Esqueleto Explosivo, Moon Temple, A Dragons Story, Dolphin Gold, Druidess Gold, The Lab, Toki Time, Electric Sam, Magicious och Cash Stampede.

Ha en bra lill-lördag!
Freespins24h.se

Faq - Vanliga frågor och svar hittar du här!

Följ oss på facebook!