Om oss

Freespins24h.se är en enkel informations guide vars dagliga uppgift är att ”spindla” igenom alla Svenska casino sidor och se vilka som erbjuder freespins idag så att vi alla kan se till att få mer snurr för våra pengar. Vi tillhör inget spelbolag och och är helt fristående från dessa vilket gör att vi som spelare alltid kan rekommendera det som är bäst för oss spelare.

Så här fungerar freespins24h.se

freespins24h

Få tips via email dagligen året runt

Vi erbjuder även ett nyhetsbrev som du kan skriva upp dig till för att ta emot alla våra dagliga freespins tips. Ett gratis nyhetsbrev som skickar gratis tips på hur du kan få mer spel för pengarna eller gratis pengar att spela med i stort sett dagligen och alla dagar året runt. Antingen skriver du upp dig via formuläret som ”poppar” på sidan eller så kan du göra det via https://www.freespins24h.se/vip-klubb/

nyhetsbrev

Vi finns tillgängliga dygnet runt

Vi är här för att skapa en bättre spelupplevelse för oss själva och alla andra! En utav sakerna vi tycker är viktig för att kunna erbjuda det är att alltid finnas tillgängliga för våra besökare. Därför hittar du ”kontakta oss högst upp i vår meny” och kan via den sidan när som helst på dygnet skicka ett email till oss som vi lovar att svara på inom 12 timmar. Gäller det kampanjer och recensioner kan du även kommentera direkt på just den sidan.

kontakta oss

Användarvillkor 

Freespins24h.se kan inte ge några garantier eftersom vi endast är en informations sida. Denna webbplats tillhandahålls med andra ord ”i befintligt skick”, med alla fel, och freespins24h.se kan inte ge några garantier av något slag. Dessutom ska inget på denna webbplats heller tolkas som rådgivning för dig. Genom att besöka freespins24h.se accepterar du våra villkor och att vi aldrig kan hållas ansvariga för eventuella vinster, skador, brott eller liknande som görs av en tredje part. Du som besöker Freespins24h.se får inte heller

  • använda vårt material till att publicera vårt innehåll på andra sidor och medier utan att fråga oss först
  • använda denna hemsidan på ett sätt som kan skada vår hemsida
  • använda vår hemsida som reklam av en annan hemsida

Cookies

Cookies är små kakor som sparas i våra datorer så att tjänster som Google, Facebook och i stort sett alla andra numera kan förstå våra dagliga vanor på internet och förbättra upplevelsen för oss genom att tex fylla i vårt namn i et formulär när vi bara anger första bokstaven. På freespins24h.se sparar vi inga coockies eftersom vi endast är en informations sida men däremot så kan en tredje part gör det som tex din browser som vill förenkla vardagen online för dig.

Intigritetspolicy

På freespins24h.se samlar vi endast in dina uppgifter när du väljer att skriva upp dig till vårt nyhetsbrev och det enda vi samlar in då är ditt förnamn samt din email adress. Detta samlar vi in för att kunna skicka ut dagliga free spins tips till dig. Dessa uppgifter skyddas noga av oss och kommer aldrig att delas med en tredje part. Vi erbjuder dessutom så klart möjligheten att säga upp sin prenumeration vilket du får information om längst ner i precis vartenda email du får utav oss.

Frågor? Kontakta oss!

18+ år | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Villkor & regler gäller för alla bonusar!