Vinn 7 gånger i rad och belönas med 300 freespins i Mythic Maiden

unibet-starburst

7 vinster ger 300 freespins hos Vinnarum

Dagens mest attraktiva freespins erbjudande är en utmaning i Vinnarums casino. Det gäller att spela och vinna minst 7 gånger i rad på samma spelautomat. Kanske inte det enklaste men dom som lyckas belönas med hela 300 freespins i slotten Mythic Maiden.

Sportbetting och freespins hos Mobilbet

Mobilbet bjuder idag på sin ganska så regelbundna kampanj där dom belönar sport spelare med freespins. Om man placerar ett vad värt 200kr och ser till att det är minst 2.0 i odds på kupongen så belönas man med 20 omsättningsfria freespins i Starburst.

MamaMias helg freespins i Red Riding Hood

MamaMia bjuder varje helg på ett freespins erbjudande dom kallar för ”smash offer”. Det betyder att om vi sätter in 200kr får vi 20 snurr, om vi sätter in 500kr får vi 50 snurr, om vi sätter in 750kr får vi 75 snurr och om vi sätter in 1000kr får vi 100 snurr. Denna helgen är dessutom unik eftersom spinsen gäller i nya NetEnt spelet Red Riding Hood.

Bertils erbjudande från igår gäller fortfarande

Bertils erbjudande som började igår där vi kan plocka ut 20 freespins om vi omsätter 300kr och sedan ytterligare 60 spins om vi omsätter 300kr till gäller även idag. Dock är det spelet Dracula som vi kan hämta ut freespins på idag.

Ha en bra lördag!
Freespins24h.se

Faq - Vanliga frågor och svar hittar du här!

Följ oss på facebook!