Var med och bestäm vilka spel du vill vinna free spins till

SpinIt

Onsdagar är spinnarens val på SpinIt

Håll hårt i hatten och spänn åt säkerhetsbältet ett extra varv, för på onsdagar snurras det hårt på SpinIt! Hoppas du inte har lätt för att bli åksjuk och gillar ett högt tempo för nu är hjulen uppvärmda, redo för rivstarter, och slotsen kommer gå varma av allt snurrande. Kanske är det din tur nästa onsdag?

På onsdagar har SpinIt nämligen sin veckovisa kampanj, där det är du som spinnare som bestämmer reglerna! SpinIts alla medlemmar får hjälpa till att bestämma vad veckans spel ska vara och SpinIt delar sen ut frikostligt med free spins till de handplockade spelen. Varje vecka blir det mer snurr för pengarna alltså, på de spel som är bäst!

Alla som varit medlem och spelat den senaste veckan på SpinIt kvalificerar sig för bonusen, så sitt inte spinn-lös. Registrera dig redan idag och snurra så mycket du hinner med!

Villkor för spinnarens val

För att vara säker på att du kan tillgodogöra dig bonusar och erbjudanden från casinot, var noggrann med att läsa igenom de fullständiga villkoren för respektive bonus och kampanj.

Villkor för spinnarens val på SpinIt:

  • För att få ta del av spinnarens val behöver du ha gjort en insättning de senaste sju dagarna.
  • Du behöver ha gjort minst två insättningar innan kampanjen startar.
  • För att få free spins som bonus gäller en minsta insättning på 50 kr.
  • Alla vinster som görs med bonusarna behövs omsättas 40 gånger innan vinster kan plockas ut.
  • Kvalificerar du dig för free spins som en bonus får du dem krediterade till ditt konto dagen efter, klockan 12:00.

För dig som gillar att spela med free spins är denna kampanj hos SpinIt en fantasisk möjlighet. Du får möjlighet att vinna free spins och samtidigt vara med och bestämma till vilka spel dessa ska vara giltiga!

Ha en grym start på veckan.
Freespins24h.se

Faq - Vanliga frågor och svar hittar du här!

Följ oss på facebook!