Upp till 200 extra free spins i jackpot spelet Hall of Gods bjuder MamaMia på idag!

hall-of-gods-jackpot-slot-netent

Gårdagens erbjudande hos Vinnarum där vi kan hämta ut 20 freespins genom att sätta in 300kr och sedan ytterligare 60 freespins genom att göra en andra insättning också med 300kr gäller även idag och även för den som utnyttjade erbjudandet igår. Spelet som freespinsen gäller för är dock inte samma. Idag gäller snurren i spelet Fruit Shop.

I MamaMias casino bjuder Arnie på en super jackpot dag vilket betyder att vi kan hämta ut en massa extra freespins i jackpot spel. Idag har Arnie valt ut spelet Hall of Gods och ger oss 20 snurr för en exakt insättning på 222kr, 60 snurr för en exakt insättning på 444kr och 120 freespins som vi får om vi sätter in exakt 111kr. Du måste utnyttja dessa tre i den ordning som dom anges och får då totalt 200 extra freespins i jackpot spelet Hall of Gods.

Om du gillar äventyr och djunglar ska du bege dig till Casinsotugan idag där du först börjar med att spela Jungle Jim för 150kr eller mer efter att ha gjort minst en insättning för att belönas med 15 extra freespins i spel äventyret Gonzos Quest. Inget omsättningskrav!

För den lite rockigare speltypen finns 15 extra freespins tillgängliga i spelet Motorhead hos Mobilbet. För att hämta ut dessa ska du sätta in 150kr som du använder på spelautomaten Lost Vegas. Även Mobilbets freespins är fria från omsättning.

Trevlig söndag!
Freespins24h.se

Faq - Vanliga frågor och svar hittar du här!

Följ oss på facebook!