Snurra in helgen med 20 gratis spins

nyspins freespins

 Guidad tur i New York med unikt lojalitetsprogram

På NYspins får du ta del av ett spännande äventyr som tar dig runt om New York city. Här finns massvis av spel, fantastiska bonusar och du kan dessutom spela utan att registerna dig genom ditt BankID. Förutom ett gigantiskt spelutbud och en känsla av att befinna sig i städernas stad finns också massvis med bonusar att ta del av.

Precis som namnet avslöjar är temat på casinot uppbyggt kring New York. Det här blir extra kul när du börjar spela och lägger märke till lojalitetsprogrammet som tar dig runt i stadsdelarna i staden. Medan du spelar samlar du nämligen poäng, som du sedan använder till att låsa upp stadsdelar som alla bjuder på sina unika bonusar.

Det unika med lojalitetsprogrammet är att du själv väljer vilken del och bonus du vill låsa upp. Du tvingas alltså inte att använda en viss bonus bara för att du samlat ett visst antal poäng. Det kostar dock olika mycket poäng att låsa upp olika stadsdelar, så det är bara att ställa in dig på vilken bonus du vill ha och börja samla!

Hämta 200 free spins + flera insättningsbonusar

Är du inte medlem ännu? Då kan du få extra mycket att spela för som ett tack för att du väljer just NY Spins. Som välkomsterbjudande erbjuder nämligen NY Spins hela 10 000 kronor i bonus plus 200 free spins. Bonusen är uppdelad i fyra steg och ser ut så här:

  • Vid registrering: 20 free spins utan krav på insättning som gäller i de populära spelen Starburst, Joker Pro och Wild Wild West
  • Vid din första insättning: 100 % upp till 1 000 kronor och 180 free spins
  • Den andra insättningen: 100 % upp till 3 000 kronor
  • Den tredje insättningen: 50 % upp till 3 000 kronor
  • Den fjärde insättningen: 50 % upp till 3 000 kronor

Ta chansen att prova NYspins helt gratis med dina 20 snurr

 

Ha en trevlig dag!
Freespins24h.se

[yasr_overall_rating]

Faq - Vanliga frågor och svar hittar du här!

Följ oss på facebook!