Samla bonusar som triggar tokens i Quickspin-spel

quickspin bonus achievemnts

Sedan en tid tillbaka kan du hitta Quickspins nya Achievements-funktion hos Bethard där du samlar bonusar som triggar tokens i alla Quickspin-spel. Du samlar alltså bonustriggande tokens i alla Quickspin-spel som har den guldfärgade Token-symbolen i sin spelikon eller högst upp i vänstra hörnet inne i själva spelet.

Gå vidare i fyra nivåer

För att testa achievements så väljer du ett av de spel som är märkt med Token-symbolen. Detta gäller för utvalda Quickspin-spel som har fått funktionen achievements. Alla achievements är kopplade till en särskild funktion i spelet, och har fyra nivåer.

Ett exempel är i det populära spelet Sakura Fortune där du uppnår achievements genom att samla Wild-symboler. När du samlat tillräcklig många har du fyllt en achievement-nivå. Varje uppnådd nivå innebär en ny belöning.

Få free spins med Quickspin achievements

Token-symbolen i spelet ger dig enkelt en sammanfattning över de achievements som finns tillgängliga på den specifika spelautomaten. Du kan också se vilken nivå du kommit till och hur långt du har till nästa via en mätare. Varje gång du slutför en achievement får du tokens som ger möjligheten att aktivera spelets bonusfunktion. Oftast handlar det om free spins och du kan själv välja hur många av dina ihopsamlade tokens du vill använda.

Stort utbud av spel

Quickspin achievements finns i de populära spelen Pied Piper, Rapunzel’s Tower, Mighty Arthur, Mayana, Fairy Gate, Sticky Bandits, Goldilocs, Sakura Fortune, Leprechaun Hills, Hot Sync, Dragon Shrine, The Wild Chase och Big Bad Wolf. I dessa spel kan du lösa in tokens och direkt sätta igång bonusrundor.

Du kan spela achievments-funktionen i din dator, surfplatta eller mobil. Man måste spela för riktiga pengar för att samla bonusarna som aktiverar tokens. Ta med dig spelglädjen vart du än befinner dig och upplev ett helt nytt sätt att samla bonusar på Bethard!

TESTA QUICKSPINS NYA ACHIEVEMENTS FUNKTION HOS BETHARD 

Ha en trevlig dag!
Freespins24h.se

Faq - Vanliga frågor och svar hittar du här!

Följ oss på facebook!