Rocka loss med free spins på slots med musiktema

Tre sköna slots med musiktema

När det kommer till slots finns det vissa spelteman som nästan alla spelutvecklare besöker. Så gott som alla spelutvecklare har slots med egyptiska teman, och på senare tid har vikingar blivit väldigt populära. Men i den här artikeln får du bekanta dig med ett tema som har universell dragningskraft – här är tre grymma slots med musiktema.

guns n rosesRocka loss med NetEnt

NetEnt är en veteran i spelbranschen. Och gång på gång har den här svenska spelutvecklaren visat att de kan förvandla världskända varumärken till fantastiska slots.

Förra året släppte NetEnt en slot-trilogi som byggde på tre stora rocklegender. Först ut var Guns N’ Roses, följt av Motörhead och Jimi Hendrix. Spelen gick verkligen hem hos spelarna, men förmodligen var det Guns N’ Roses som imponerade mest.

I Guns N’ Roses har NetEnt verkligen fångat rockkänslan. Spelbakgrunden föreställer en stor scen och ett vrålande publikhav, och när du öppnar spelet får du höra en spellista med några av Guns N’ Roses mest populära låtar.

Symbolerna på spelplanen består av bokstäver och varje gång du får en vinst jublar publiken och rockar loss lite extra. En av många animationer som gör det här spelet till något speciellt.

Men det är inte bara grafiken och animationerna som gör det här spelet till en klassiker. I huvudspelet kan du trigga tre olika bonusspel som ger dig respins, extra wilds, eller vinster på upp till tio gånger din insats. Och får du tre bonussymboler triggar du en myntvinst eller går vidare till Crowd Pleaser-bonusspelet – ett Pick n´Click-spel där du kan vinna upp till 40 gånger din insats.

Jazzvibbar från 1930-talet

Det är inte bara NetEnt som förstått att musik går hem hos spelare. Endorphina är en ny spelutvecklare som skapar slots med lite vågade teman. Med slots som Twerk och Diamond Vapor har de visat att de gärna hämtar inspiration från populärtrender för att skapa slots som väcker uppmärksamhet.

Men i In Jazz har Endorphina gjort en tidsresa till 1930-talets Chicago. När du öppnar In Jazz kliver du in en stereotypisk gammal jazzklubb. Nu pratar vi röd sammet, dunkel belysning, och rökig atmosfär. Precis så som du sett på film!

Symbolerna på spelplanen består av olika instrument. Där finns också en Marilyn Monroe-liknande sångerska, en saxofonist, och en bassist. De tre musikerna är spelets huvudkaraktärer, och när de utgör en del av en vinnande kombination multiplicerar de din vinst upp till tre gånger.

Endorphina knyter ihop säcken med ett skönt jazzigt soundtrack, och varje gång en vinst trillar in får du höra ett skönt saxofonriff. Det kan inte bli mycket jazzigare än så!

Häng med Play n´ Go till New Orleans

Play n´Go är en svensk spelutvecklare som har en bred och varierad spelkatalog. Och precis som Endorphina har Play n´Go fattat tycke för jazzmusik. Men i Jazz of New Orleans får vi uppleva jazzmusik i ett vibrant New Orleans istället för på Chicagos halvskumma barer.

Atmosfären i Jazz of New Orleans är betydligt mer glammig och gladlynt än den In Jazz. Symbolerna består av olika instrument och sångare, och spelbakgrunden föreställer ett neonbelyst gatuhörn. Även spelmekaniken är lite mer extravagant – för även om det bara finns fem vinstlinjer finns det tre jackpottar du kan vinna i det här spelet. Vad de två spelen har gemensamt förutom jazztemat är att alla musiker är scatters som multiplicerar dina vinster.

Faq - Vanliga frågor och svar hittar du här!

Följ oss på facebook!