Merry Rizkmas – julkalender hos Rizk

Nu är det dags för Rizkmas 2018 och det är minsann en efterlängtad julkampanj för många av oss! Många av er kanske redan har bra koll på hur det fungerar med Rizkmas från tidigare år, men för er som är nya så ska vi ta och berätta vad det går ut på och vad du har att förvänta dig. Det är bara att hänga med!

rizk

Rizkmas är igång!

Rizkman har redan startat då kampanjer drog igång redan i november, klockan 00:01 den 23 november för att vara exakt. Så fort det är Rizkmas i görningen så vet vi spelare att vi kommer att ha chans till härliga gåvor ända fram till självaste julafton och vad kan väl vara bättre än det?

Kidsen får ju sin julkalendrar, så självklart ska även vi vuxna få något kul att ta del av för varje dag i december, det tycker iallafall vi! Det är extra mysigt med denna typ av kampanjer i vintermörkret, så det är roligt att vi blir bortskämda just under julen. Rizk tillhör de casinon som är väldigt bra på kampanjer, så deras kulkalender kommer du att bli glad av, det kan vi lova!

Tre paket om dagen

Varje dag som du loggar in på ditt spelkonto hos Rizk så väntar tre paket på dig! För att få din dagliga present så är det bara att välja ett av paketen för att se efter vilken belöning du får.

Här får man hoppas på tur så att man öppnar det paket som har den present som man helst vill ha, men oavsett så kommer man att bli belönad. Härligt, eller hur?

Vad finns i paketen?

Det finns lite av varje i paketen. Om du har riktig tur så vinner du 1000 kronor i cash varje dag, men även om det är så att du vinner något annat än just kontanter så kommer du att få annat som är kul också!

Utöver kontantvinsterna så har du att se fram emot följande:

  • Free Spins (antalet varierar)
  • Super Spins (antalet varierar)
  • Mega Spins (antalet varierar)
  • Insättningsbonusar (varierande värde)
  • Bonuspengar (varierande summa)
  • Dubbel Hastighet (längd varierar)
  • Vinn Vinn.mynt (längd varierar)
  • Captain’s Cashback (längd varierar)

Du hämtar din gåva i sektionen ”Belöningar” och den ligger kvar i 24 timmar, så använd din belöning inom ett dygn så att den inte försvinner.

Lycka till!

Vi tycker att detta är en av de bättre julkalendrarna och vi tycker att ni ska ta del av den så fort det bara går. Lycka till, god jul och gott nytt år från oss!

Till Rizk recension

Faq - Vanliga frågor och svar hittar du här!

Följ oss på facebook!