Free spins med var tionde insatt krona!

free spins hos playojo

Att spela casino på nätet är något som blivit otroligt populärt idag. Man kan numera inte bara erhålla en grym insättningsbonus utan även ta del av en massa free spins. Hos Playojo har man inte sparat på krutet alls. Istället så har man verkligen maxat välkomstpaketet så att de flesta kunder ska kunna känna att detta är något som tilltalar.

Idag får man höra om nya spelbolag som minst varje vecka hittar in på nätet. För att man ska locka till sig spelare till just sitt spelbolag så krävs det en rad olika saker. Spelbolaget måste ha ett rikt utbud av olika spel. Dessutom vill spelarna allt som oftast ha något som sticker ut i mängden gällande spel. Därför kanske det inte är så konstigt att just Playojo har tagit marknaden med storm. Något som är otroligt med just playojo är att man som spelare får 50 free spins som inte har något som helst omsättningskrav.

Playojos välkomstpaket

När man som spelare väl har bestämt sig för att spela hos Playojo så behöver man skapa ett konto. När detta sedan är gjort så är de dags att göra en insättning. Så fort insättningen är skapad så får man tillgång till de olika free spinsen. På frågan om hur många free spins man får så beror de helt på hur stor insättning man som spelare vill göra. Man kan få upp till 50 free spins och dessa är således helt utan omsättningskrav. Om man som spelare väljer att göra en insättning på 500 SEK så erhåller man maximalt fria spins.

Man kan på så sätt förklara det på följande vis: För varje tiokrona man väljer att sätta in så får man ett free spin. När man som spelare sedan har använt samtliga 50 free spin så kan man som spelare ta ut dessa direkt. Till skillnad från andra spelbolag måste man oftast omsätta dessa free spins ett par gånger. Nu kan man istället bara luta sig bakåt å njuta!

Här kan du läsa mer om Playojo samt klicka dig vidare för att börja spela >

Lycka till med spelandet!
Freespins24h.se

[yasr_overall_rating]

Faq - Vanliga frågor och svar hittar du här!

Följ oss på facebook!