Få nya freespins varje dag året runt direkt till din inkorg, gratis!

freespins-email

Idag startade vi vårt egna nyhetsbrev här på freespins24h.se som är till för oss som vill få nya freespins varje dag levererade till sin inkorg.  Det är alltså inget för den som vill ha ett email i månaden utan den som inte vill missa ett bra freespins erbjudande någonsin.

Var 14.e dag kan du se en popup med registrering till nyhetsbrevet men du hittar även ett prenumerations formulär på vår sida www.freespins24h.se/vip-klubb/. Nyhetsbrevet är kopplat till vår blogg som vi dagligen skriver på så i samma stund som vi publicerar ett inlägg kommer du att få det skickat till din inkorg så att du snabbt och enkelt kan se vilka som är dagens bästa freespins erbjudanden.

Din email kommer att vara 100% säker hos oss och kommer aldrig någonsin att delas ut eller säljas till en tredje part. Och… innan vi avslutar måste vi så klart bjuda på ett freespins tips precis som alla andra dagar. Dagens bästa deal finner vi hos Mobilbet där vi får 15 freespins utan omsättning om vi sätter in 100kr och spelar på spelet Spinions med dom.

Ha en fortsatt trevlig lördag!
www.freespins24h.se

Faq - Vanliga frågor och svar hittar du här!

Följ oss på facebook!