Få 80 freespins i Tornado Farm Escape värda 2kr + 6kr per snurr

tornado-netent-slot

Idag är det absolut bästa freespins erbjudandet enligt oss på freespins24h.se bertils erbjudande där vi kan hämta ut 80 freespins. 40 utav dessa är värda 2kr per snurr och dom andra 40 är värda 6kr per snurr. För att hämta ut dessa måste vi göra fyra olika insättningar under dagen.

Det börjar med att vi ska sätta in 200kr eller mer om vi vill och får då 20 freespins. Andra insättningen är det samma sak som gäller och det är dessa två första insättningarna som snurren är värda 2kr spinet. Därefter ska vi göra ytterligare två insättningar på 300kr var gång för att få 20 + 20 freespins värda 6kr snurret. Alla snurr kommer att gälla i spelet Tornado.

Hos Mobilbet kan vi hämta ut 25 omsättningsfria freespins i det nya spelet Secret of Atlantis. Dagens kampanj är att vi måste placera ett spel i deras sportsbook på minst 2.0 i odds och med minst 200kr som insatts för att låsa upp dessa gratis snurr.

Vill du ha ännu fler omsättningsfria freespins finns det 10 extra snurr i spelet Dracula som går at hämta ut hos CasinoStugan. För att få dom behöver vi spela slotten Big Bad Wolf och se till att vinna minst 60kr på ett enda snurr.

Ha en trevlig dag!
Freespins24h.se

 

Faq - Vanliga frågor och svar hittar du här!

Följ oss på facebook!