December första juliga freespins, här är dagens bästa erbjudanden

present

Först ut har vi Mobilbet idag där vi kan snurra mer med omsättningsfria freespins och på ett juligt spel dessutom. Om vi ser tilla tt spela slotten Flowers och även ser till att vinna 100kr eller mer på ett enda snurr så belönar Mobilbet oss idag med 15 freespins utan omsättning i spelet Flowers Christmas Edition.

Vinnarum casino delar idag ut freespins utan insättning i spelet Starburst. Det är deras kalender erbjudande men vi har också fått veta att detta är det nya sättet Vinnarum kommer att belöna på under 2017. Med andra ord sägs det att Vinnarum varje månad ska ge bort 20 freespins utan insättning till sina kunder så passa på att bli kund nu och njut av nya freespins under hela 2017.

Den som inte känner till ägarna bakom Vinnarum ska också veta att det ägs av Bonnier som bland annat även äger MamaMia och Bertil där man bestämt sig för att köra exakt samma kampanjer under jul med lite småsaker som kan skilja ibland. Innebär alltså att ett erbjudande som du idag hämtar ut hos Vinnarum kan du också hämta ut hos Bertil eller MamaMia om du vill.

Förutom dagens erbjudande kan vi också avslöja vilket du faktiskt även kan se om du besöker ett utav deras brands redan nu att alla startsidorna är ersatta med en julkalender sida så att du varje dag kan öppna en ny lucka och få ett nytt överrasknings erbjudande.

Ha en bra dag!
Freespins24h.se

Faq - Vanliga frågor och svar hittar du här!

Följ oss på facebook!