Bli en hjälte och belönas med free spins

Free spins hos Vegas Hero

Vem har inte drömt om att bli Vegas nya hjälte? Att ta hem storkovan och frodas i en lyxtillvaro utan slut. Att dra runt med alla kompisar i en oändligt lång limousin där ljudet från champagnekorkarna smäller lika högljutt som musiken ur högtalarna. Låter det bra? Vegas Hero har allt som man kan längta efter och lite till! Här är alla hjältar vid borden och snurren, stora som små.

För att man ska känna sig som en hjälte redan från start har Vegas Hero laddat upp med ett välfyllt bonuspaket för alla nya medlemmar. Välkomstpaketet är en fyrstegsraket och innehåller både bonus och gratissnurr! Chansen finns alltså att ta hem storkovan direkt på gratissnurren man får vid första insättningen, man får nämligen hela 50 snurr! Gratissnurren kan man fördela på de omåttligt populära spelen Dazzle Me, Neon Staxx, Sparks, Glow och Stickers.

Välkomstbonusen hos Vegas Hero

Vid den första insättningen får man en bonus om 100% upp till hela 2000 kronor. Redan här får man också sina gratissnurr. Man får dem fem dagar i rad, 10 gratissnurr per dag med start dagen efter första insättning. Du hämtar bonusen enkelt genom att välja den i kassan.

Vid den andra insättningen får man en bonus om 50% upp till 2000 kronor. I samband med den tredje insättningen får man en bonus om 25% upp till 3000 kronor. Sista välkomstbonusen får man i samband med fjärde insättningen som är på 25% upp till 3000 kronor. För att få dessa bonusar måste man uppge bonuskoder i kassan, WHERO2, WHERO3 och WHERO4 för respektive insättning.

Krav på omsättning

Omsättningskravet hos Vegas Hero är 40 gånger välkomstbonusarna och eventuella vinster. Minsta insättningen för att få bonus är 100 kronor och minsta omsättningen för att få gratissnurr vid första insättningen är 50 kronor. Maximala uttagssumman från gratissnurren är 1000 kronor.

Bra att känna till också är att om man sätter in pengar via Skrill eller Neteller erhåller man inte dessa bonusar.

Faq - Vanliga frågor och svar hittar du här!

Följ oss på facebook!