50 free spins utan omsättning i Vikings Go Berzerk & Mythic Maiden

Idag den 24:e januari så bjuds vi på totalt 50 extra free spins utan omsättning. Dagens spelautomater är Mythic Maiden och Vikings Go Berzerk.

30 free spins i Vikings Go Berzerk

Idag kan vi hämta ut 30 extra free spins utan omsättning i spelautomaten Vikings Go Berzerk. Erbjudandet gäller endast idag den 24:e januari 2017 fram till klockan 23.59 och kan utnyttjas av både nya och äldre kunder.

För att aktivera dessa 30 extra free spins idag så behöver vi göra en insättning på 250kr. När det är klart så ska vi se till att spela Vikings Go Berzerk för minst 250kr och direkt efter det kravet är uppnått så aktiveras våra extra spins.

20 free spins i Mythic Maiden

Hos Folkeautomaten erbjuds vi möjligheten att hämta ut 20 extra free spins utan omsättning. Här kan vi hämta ut dessa extra snurr i spelautomaten Mythic Maiden. Gäller endast idag frm till klockan 23.59.

För att låsa upp dina extra free spins i Mytic Maiden så behöver du spela slotten Genies Touch. Så fort du vinner 120kr (totalt) så kommer 20 extra free spins att aktiveras i Mythic Maiden. Beök bara spelet!

Förhandstitt på 25:e januari 2017

  • 15 free spins i Flowers utan omsättning hos Folkeautomaten.
  • 20 free spins utan omsättning i Mega Fortune Dreams hos Mobilebet.
  • 10 free spins utan omsättning i Guns N Roses hos Casinostugan.
  • Besök freespins24h.se imorgon den 25:e januari för mer info.

Ha en trevlig dag!
Freespins24h.se

[yasr_overall_rating]

Faq - Vanliga frågor och svar hittar du här!

Följ oss på facebook!