40 omsättningsfria free spins i JokerPro och Sunny Shores

Idag den 4:e maj 2018 kan vi hämta ut totalt 40 free spins, dock så betalas 30 ut idag och de resterande 10 imorgon. Dagens spelautomater är JokerPro och Sunny Shores.

20 free spins i Sunny Shores

Idag kan vi hämta ut 20 extra free spins i spelautomaten Sunny Shores som skapats av spelutvecklaren YggDrasil. Detta erbjudande hittar vi hos Mobilebet och har fram till klockan 23.59 på oss att hämta ut dessa extra snurr.

För att hämta ut dom så krävs det att vi gör två saker. Det första vi ska göra är att sätta in minst 200kr. Efter det så ska vi spela slotten Golden Fish tank för minst 200kr. När vi har gjort bägge dessa saker kan vi besöka Sunny Shores spelet där våra extra spins aktiveras direkt.

20 free spins i JokerPro

Idag kan vi både hämta ut omsättningsfria free spins och säkra extra snurr inför morgondagen, hos Folkeautomaten. Dom ger oss chansen att ta ut 10 free spins i JokerPro idag samtidigt som vi säkrar ytterligare 10 inför morgondagen.

För att aktivera dessa extra spins så ska vi spela för minst 200kr i Wild Toro, Taco Brothers eller Wild Play Superbet. Så fort vi har gjort det aktiveras 10 free spins i JokerPro och nästa dag så loggar vi bara in och besöker JokerPro så aktiveras ytterligare 10 spins.

Förhandstitt på 5:e maj 2018

  • 15 free spins utan omsättning i Jurassic World hos Mobilebet.
  • 15 free spins utan omsättning i Guns N Roses hos Casinostugan.
  • Besök freespins24h.se imorgon den 5:e maj 2018 för mer info.

Ha en trevlig dag!
Freespins24h.se
[yasr_overall_rating]

Faq - Vanliga frågor och svar hittar du här!

Följ oss på facebook!