180 free spins till alla som vågar sig ut i djungeln!

Dagen bjuder på free spins utan omsättning i Jungle Spirit och freespins utan omsättning i Motörhead samt upp till 170 extra spins i ett jungel spel, men…bara om man kan gissa vad spelet heter! =)

jungle spirit

15 free spins i Motörhead

Njut av söndagen med 15 extra free spins och rockiga ljudspår från Motörhead hos Casinostugan där free spins alltid är utan omsättning. Just idag söndag den 4:e juni 2017 kan vi hämta ut 15 extra spins i Motörhead.

För att dessa 15 extra spins ska aktiveras så behöver vi se till att spela för 150kr i spelautomaten Guns N Roses. När det är klart besöker vi helt enkelt slotten Motörhead så aktiveras våra extra spin.

10 free spins i Jungle Spirit

Hos Bethard kan vi se till att göra söndagen extra spännande med 10 extra spinn som inte har ett omsättningskrav. Dessa kan hämtas ut i NetEnt automaten Jungle Spirit: Call of the Wild.

För att aktivera dessa extra spins behöver vi spela Secret of the Stones eller Razortooth. Vi ska först besöka BetHard`s kampanj sida och anmäla oss. Därefter spela för 400kr i ett utav dessa två spel så aktiveras våra extra snurr.

170 free spins i ett djungle spel

Hos Spinson kan vi idag hämta ut upp till 170 free spins i ett djungel spel dock måste vi gissa vilket spel det är på bilden på deras kampanjsida innan vi kan hämta ut dessa extra snurr. Bör dock inte vara så svårt då det finns få djungel spel och detta är det nyaste!

Vi ska först sätta in 200kr för att säkra 20 snurr, 500kr för att säkra 70 spins eller 1000kr för att säkra 170 free spins. Därefter måste vi öppna spelet som Spinson har på bilden på sin kampanjsida först.

Förhandstitt på 5:e juni 2017

  • 15 free spins utan omsättning i Divine Fortune hos Mobilebet.
  • 20 free spins i Elements: The Awakening eller Wild Water utan omsättning hos Bethard.
  • 100 free spins i spelet Twin Spins hos Spinson.
  • Besök freespins24h.se imorgon den 5:e juni för mer info eller följ oss på facebook!

Ha en trevlig dag!
Freespins24h.se

[yasr_overall_rating]

Faq - Vanliga frågor och svar hittar du här!

Följ oss på facebook!