Få upp till 1175 free spins i 4 olika spel hos Mrgreen

Se till att prova NetEnts nya spelautomat Phantom of the Opera. Mobilebet ger oss extra free spins utan omsättning i detta nya spel idag, Bethard ger oss Super Spins, i stugan finns 15 omsättningsfria free spins och hos Mrgreen kan vi vinna upp till 1175 extra snurr!

phantom-of-the-opera-thumbnail-620x412

20 free spins i Phantom of the opera

Hos Mobilebet kan vi se till att hämta ut 20 free spins utan omsättning idag. Dom gäller dessutom i NetEnt`s allra nyaste spelautomat Phantom of the Opera. Passa även på att läsa vår recension för denna nya spelautomat här.

För att hämta ut dagens extra free spins i Phantom of the opera hos Mobilebet så behöver vi först göra en insättning på 200kr och sedan se till att spela för minst 200kr i spelautomaten Dragon Sister.

15 free spins i Lights

Hos Casinostugan kan vi idag hämta ut 15 free spins i spelautomaten Lights som också är ett NetEnt utvecklat spel. För att få dessa måste vi först bevisa att vi är vinnare vilket vi gör genom att spela på spelautomaten Matsuri

För att bevisa att vi är vinnare som förtjänar 15 extra omsättningsfria free spins så ska vi öppna upp spelet Matsuri och sedan se till att vinna minst 60kr på ett enda snurr. Direkt därefter aktiveras våra extra spins när vi besöker spelet Lights.

15 free spins i Wins of Fortune

Hos Bethard kan vi idag hämta ut 15 omsättningsfria free spins i spelautomaten Wins of Fortune men vi kan dessutom välja om vi vill att dessa ska extra snurr skall vara värda 2kr, 6kr eller 20kr per snurr.

Om vi vill att dom ska vara värda 2kr/st gör vi en insättning på 300kr, om vi vill att dom ska vara värda 6kr/st sätter vi in 800kr och vill vi att dom ska vara Super Spins som är värda 20kr per snurr så sätter vi in minst 2000kr.

1 175 free spins i 4 spel

MrGreen bjuder på en fantastiskt kul kampanj där vi kan tjäna upp till 1175 free spins. Fram till den 31:a juli 2017 så kan vi vinna extra free spins genom att spela valfria spel och vinna så många gånger i rad vi kan.

Vinner vi 10 gånger i rad på ett och samma spel så får vi max vinsten som är 1000 free spins. Vinner vi både 2, 3, 4, 5 och 10 gånger i rad får vi alla paket och totalt 1175 free spins. Alla snurr kommer att kunna användas i spelen Warlords, Neon Staxx, Butterfly Staxx och Fruit Spin.

Förhandstitt på 29:e juli 2017

  • 10 free spins utan omsättning i Jungle Spirit hos Mobilebet.
  • 10 free spins utan omsättning hos Bethard i hemligt spel.
  • 20 free spins i Butterfly Staxx hos Nordicbet.
  • Besök freespins24h.se imorgon den 29:e juli för mer info eller följ oss på facebook.

Ha en trevlig dag!
Freespins24h.se
[yasr_overall_rating]

Faq - Vanliga frågor och svar hittar du här!

Följ oss på facebook!