20 freespins i spelet Secret of Atlantis plus 3 andra erbjudanden

Dazzle-Me-netent

Då var det dags för MamaMias härliga kampanj busenkla freespins som vi alla kan få i spelet Secret of Atlantis just idag. Det utvalda spelet är Wild Water och om du inte känner till busnekla freespins kampanjen så betyder det att om du endast vinner 1kr i det utvalda spelet som den här gången är Wild Water så får du 20 freespins i Secret of Atlantis.

Bertil har sin stående onsdags kampanj där vi under dagens gång kan hämta ut 20 freespins upp till 4 gånger i rad och då får totalt 80 extra snurr. Varje gång vi sätter in 200kr idag får vi 20 freespins i slotten Dazzle me, upp till 4 gånger alltså.

Som vanligt har vi även Mobilbet med i vår lista som bjuder på dagliga freespins utan omsättning. Idag kan vi som sätter in och omsätter 100kr i slotten Gold Lab hämta ut 10 extra gratis snurr i sago spelet Jack and the Beanstalk.

I Casinostugan får vi också omsättningsfria gratis spins idag och dagens automat är NetEnt slotten Starburst. Vi behöver sätta in 400kr men ndast spela för 250kr i slotten Starburst för att aktivera 30 freespins extra i samma spel.

Ha en bra dag!
Freespins24h.se

Faq - Vanliga frågor och svar hittar du här!

Följ oss på facebook!