10 free spins utan omsättning i MultiFruit 81 och en kärlekspresent i Starburst

Idag den 14:e februari bjuds vi på både kärlek och free spins utan omsättning. Vi kan hämta ut 10 extra snurr i MultiFruit 81 och en kärlekspresent i Starburst.

multifruit 81

10 free spins i Multifruit 91

Idag kan vi hämta ut 10 extra free spins utan omsättning hos nätcasinot Mobilebet. Dagens free spins erbjudande är 10 extra snurr i spelautomaten Multifruit 91, en spelautomat som utvecklats av PlayN Go.

För att hämta u dagens extra free spins hos Mobilebet så behöver vi spela Deco Diamonds som är en spelautomat från Microgaming. Spela Deco Diamonds för minst 100kr så kan du besöka Multifruit 91 direkt därefter och hämta ut dina extra free spins.

Present i Starburst

Hos Casinsostugan bjuder älgen Ture idag på en present i spelautomaten Starburst och om vi känner Ture rätt som ger bort nya free spins dagligen året runt så är det så klart free spins utan omsättning som han bjuder på idag.

Det enda vi behöver göra för att få den här presenten som med största sannolikhet är extra snurr är att sätta in 100kr. Gå sedan till spelautomaten Starburst så visas din present direkt. Gäller endast idag fram till klockan 23.59.

Förhandstitt på 15:e februari 2018

  • 15 free spins utan omsättning i Hansel and Gretal hos Mobilebet.
  • Besök freespins24h.se imorgon de 15:e februari för mer info.

Ha en trevlig dag!
Freespins24h.se

[yasr_overall_rating]

Faq - Vanliga frågor och svar hittar du här!

Följ oss på facebook!