Twin Spin

TwinspinTwin Spin är riktigt snygg! Vi gillar definitivt hela tanken med retrokänslan i kombination med det moderna och roliga spelupplägget och tycker att det passar alldeles utmärkt till en slot av den här typen, så vi ger en stor tumme upp för temat!

Såklart är det NetEnt som står bakom detta mästerverk och det är inte svårt att lista ut, det känns så fort man öppnar upp spelet. Både estetik och funktioner känns sådär fräscha och spännande som bara NetEnt kan leverera, så det är bara att tacka och ta emot!

Att Twin Spin är en av de mest populära slotsen från NetEnt är knappast en överraskning för någon som spelat spelet, utan det är tvärtom ganska självklart att detta är ett spel som står sig bra i konkurrensen bland andar spel!

Så spelar du Twin Spin

Twin Spin är den typen av slot där man bytt ut de klassiska vinstlinjerna mot 243 olika sätt att vinna på. Man hittar dock de klassiska 5 hjulen och 3 raderna i Twin Spin, så det är inte svårt att förstå sig på spelet.

twinspin-imgDå det inte finns vinstlinjer så kan man inte välja hur många linjer man vill spela med, men myntvärdet kan man fortfarande själv bestämma. Man kan satsa mellan 10 öre upp till 5 kronor och insatsnivån ligger på mellan 1 och 10, vilket ger en lägsta satsning på 2.50 kronor och en högsta satsning på 1250 kronor.

Bland de läckra och stora symbolerna i denna slot hamnar vi i rätt retrostömning direkt! Körsbär, den klassiska 7:an, BAR, en wildsymbol med ordet WILD på sig, diamanter och lite annat smått och gott!

Förutom en wildsymbol, som i vanlig ordning ersätter alla andra symboler för att skapa bättre vinstchanser för spelaren så hittar vi även specialfunktionen med twin reel.

Twin Reel- funktionen fungerar som så att varje spelrunda startar med att två hjul visar exakt samma symboler för att öka chanserna till vinst. Under tiden man spelar så kan dessa hjul bli både trillingar, fyrlingar och femlingar. Här finns det alltså stora chanser till vinst!

Bonusar och freespins i Twin Spin

Eftersom Twin Spin kommer från NetEnt så är det väldigt vanligt med bonusar och freespins på just denna slot. Du kommer alltså inte att behöva leta länge innan du stöter på härliga erbjudanden som är knutna till Twin Spin, utan det hittar du lätt!

Twin Spin Gratis

Som med andra slots så kan du alltid testa gratis innan du väljer att satsa några pengar. Det är bara att välja en sajt som erbjuder gratis spel på Twin Spin och prova på den. Gillar du inte den så har du inte förlorat något och gillar du den så har du gratis lärt dig hur den fungerar!

Slutord

Twin Spin är en enkel slot på bästa möjliga sätt. Detta är en riktig klassiker med enkel uppbyggnad och snygg grafik som är både lätt och rolig att spela. Trots att det saknas både scatters och bonusspel av olikas slag i spelet så tycker vi att dess twin reel- funktion gör sitt för att sätta Twin Spin på kartan!

[yasr_overall_rating]

18+ år | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Villkor & regler gäller för alla bonusar!