Gonzo´s Quest – bästa äventyret från NetEnt

gonzos_quest-character-helmet_coins-300x300Gonzo’s Quest är ett mästerverk signerat NetEnt där Avalanchefunktionen/lavinfunktionen står ut liksom den snygga grafiken, det roliga temat och underhållningsvärdet.

I denna slot får vi följa med Gonzo ut på äventyr i Amazonas på jakt efter den guldskimrande utopin Eldorado. Det är ett väldigt trevligt äventyr som man gärna upplever om och om igen, så när man väl testat att spela med Gonzo så brukar man vilja göra det igen!

Trots att denna slot saknar jackpott så kan man vinna upp till €112 500, så det är inga småpengar som hamnar i fickan om man vinner högsta vinsten, direkt!

Att spela Gonzo´s Quest

Här möts man inte av de vanliga snurrande hjulen, utan istället är det stenblock som faller ner. Det är denna funktion som kalas lavinfunktion eller Avalanchefunktionen och det finns idag ett flertal slots där denna funktion ersätter de snurrande hjulen.

Man spelar med 5 stenrader (hjul), 3 rader och 20 insatslinjer. Man kan inte justera vinslinjerna, men man kan välja mellan fem olika insatsnivåer. Man kan även på egen hand justera myntvärdet mellan 10 öre och upp till 5 kronor. Detta resulterar i en högsta satsning på 500 kronor och en lägsta satsning på 2 kronor.

logogonz-1Symbolerna man möter i spelet

När man spelar Gonzo´s Quest så möter man sju standardsymboler. Bland dessa hittar man ett frågetecken som fungerar som spelets wild och en cirkel i gul med en mask som fungerar som Free Falls- symbol.

Spelets wildsymbol ersätter, i vanlig ordning, alla andra symboler för att öka vinstchanserna för spelaren, så det är bara att hoppas på att denna symbol dyker upp ofta!

Free Falls- symbolen ska man få tre av för att få free falls, vilket är samma sak som freespins i slots mes snurrande hjul. Man kan med andra ord säga att den symbol i guld som delar ut free falls alltså är som en scattersymbol.

Får du minst tre av denna symbol så har du samlat på dig 10 ”freespins”, alltså 10 gratisomgångar!

Freespins i Gonzo´s Quest

Detta är en av de slots som det delas ut mängder av freespins på, så du kan räkna med att få spela med Gonzo både här och där! Vi ser alltid till att ha koll på det senaste inom freespins och bonusar, så ta dig en titt här hos oss för att se vad du kan få för spännande erbjudanden på Gonzo´s Quest just för tillfället!

Gratisspel i Gonzo´s Quest

Precis som med alla andra slots så kan du även med Gonzo´s Quest testa gratis innan du satsar några pengar. Det är alltid bra att testa gratis först, så att man dels får en känsla för om man gillar spelet samt lär sig hur det fungerar.

Slutord om Gonzo slotten

Här har vi en läcker och snygg slot med riktigt kul funktioner. Trots att den saknar jackpottar så har det kommit att toppa listorna, vilket innebär att det inte bara är vi som uppskattar den, utan spelare på mängder av olika nätcasinon instämmer i detta betyg!

Info om Gonzo´s Quest

 • Spelleverantör: NetEnt (Net Entertainment)
 • Lansering: Mars 2010
 • Finns i mobilen: Ja
 • Antal hjul (kolumner): 5
 • Antal rader: 3
 • Antal insatslinjer: 20
 • Freespinsläge/Scattersymboler: Ja
 • Bonusspel: Nej
 • Lägsta insats: €0.2
 • Högsta insats: €50
 • Progressiv jackpot: Nej
 • RTP: 96,0 %

[yasr_overall_rating]