Fairytale Legends: Red Riding Hood

Snip20160912_8Om det finns en klassiker bland folksagor så är det väl just Rödluvan, eller Rödluvan och vargen som sagan ibland kallas? Denna saga har de flesta av oss kommit i kontakt med på ett eller annat sätt och ofta är det när vi fortfarande är små som vi får lära känna denna fina berättelse.

Då det är NetEnt som står bakom denna slot så kan man såklart räkna med att man kommer att få ett grafiskt snyggt och välgjort spel som är spelvänligt på alla sätt och vis.

För alla er som spelat och uppskattat andra slots från NetEnt där sagor är temat, som exempelvis Jack and the Beanstalk, så har vi bara en sak att säga och det är att ni inte kommer att bli besvikna!

Om Fairytale Legends: Red Riding Hood

Här har vi en slot som ser ut som de flesta andra slots vad gäller upplägg. Vi hittar 5 hjul, 3 rader och 20 vinstlinjer, så det är alltså inga konstigheter där. När det kommer till insatserna i spelet så kan man satsa mellan 2 kronor och 2000 kronor, vilket bjuder in många olika typer av spelare!

Symbolerna i spelet är fina och sagolikt söta och temat är väldigt gulligt, så det är svårt att inte bli charmad på direkten! Vi hittar symboler som Rödluvan i egen hög person, skattkistor, en magisk fe/älva, spelkortsymboler, spelets logga, en sköld, en nyckel, en ros och en bok.

Trots att spelet saknar progressiv jackpot så har spelet en jackpot som man kan vinna i spelets bonusrunda. Denna jackpot är fast och ligger på 200x insatsen, så satsar du maxbeloppet 2000 kronor så bli det lite tyngre i fickorna, minsann!

Specialfunktioner i massor!

Här har vi en mycket vacker och trevlig slot som bjuder på massor av överraskningar i spelet, så det är med andra ord precis som det ska vara! Specialfunktionerna trängs med varandra i detta spel och nedan ska vi gå igenom dem så att du kan hålla reda på hur de olika symbolerna i spelet fungerar.

Skattkistorna – när man får 3 skattkistor på spelplanen så är det bonusspel i görningen! Man klickar på den skattkista man tror gömmer den bästa bonusen och här har man chansen att vinna antingen en kontantvinst, freespins eller Beware the Wolf. Detta är det bonusspel där man kan vinna jackpotten, så det är såklart detta man ska hoppas på i detta läge av spelet.

Sticky Wild Re-Spins – spelets wild kommer i form av Rödluvan själv och denna symbol ersätter alla andra symboler för att du ska få större vinstchanser. Wildsymbolerna stannar kvar på spelplanen och snurrar en gång till, vilket alltså innebär att man får freespins.

Den magiska älvan/fen – antingen kickas Fairy Magic Spin igång av att denna symbol dyker upp i mitten av skärmen och förvandlar symbolrutorna, eller så är det Fairy Wild Spin som hon aktiverar.

Detta fungerar på samma sätt, men nu är det istället wildsymboler hon förvandlar symbolrutorna till. Fairy Surprise är även det en funktion som man gärna tar emot! När den aktiveras så förvandlar spelets magiska älva/fe nämligen symbolerna till den symbol på spelplanen som har högst värde.

Bonusar och freespins

Det är självklart på det viset att man kan använda särskilt sin välkomstbonus när man registrerar ett spelkonto på ett casino på just denna slot. Det är ett smart val då det finns så väldigt många spännande extrafunktioner som kan ge bra med klirr i kassan i Red Riding Hood.

Det är inga svårigheter att ta reda på vart du kan hitta bonusar och freespins på denna härliga slot, utan du kan bara ta dig en titt här hos oss för att ta reda på var du kan spela den på ett extra förmånligt sätt!

Kom också ihåg att du alltid kan testa slots gratis innan du spelar för riktiga pengar. Med en slot som den här kan det vara bra då det finns så mycket funktioner att hålla reda på!

Slutord

Som du redan har märkt så är detta en slot där det händer väldigt mycket, så man kommer knappast sitta och ha det tråkigt när man spelar den! Den är verkligen otroligt snygg och välgjord, så vill du ha en slot av extra bra kvalitet så är detta det självklara valet!

Info om Fairytale Legend: Red Riding Hood

 • Spelleverantör: NetEnt (Net Entertainment)
 • Lansering: 2016-10-24
 • Finns i mobilen: Ja
 • Antal hjul: 5
 • Antal rader: 3
 • Antal insatslinjer: 20
 • Freespinsläge: Ja
 • Bonusspel: Ja
 • Lägsta insats: 2 kronor
 • Högsta insats: 2000 kronor
 • Progressiv jackpot: Nej
 • Jackpot: 200x insatsen
 • RTP: 96,33 %

[yasr_overall_rating]

18+ år | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Villkor & regler gäller för alla bonusar!