Divine Fortune slot – en magiskt vacker slot från NetEnt

divine_fortuneDivine Fortune innehåller det mesta man kan önska sig av magiska varelser. Här hittar vi nämligen både den ormprydda Medusa, fågeln Fenix, Nemean, Pegasus och Minotaurus. Vilket gäng, eller hur? Självfallet vill man snurra loss med dem, ingen tvekan om saken!

Med så vackra symboler hade man kunnat tycka att NetEnt hade kunnat stanna där, men så är det naturligtvis inte! De har sett till att ge detta spel även bländande grafik, vacker ljudbild och roliga spelfunktioner, så buckle up och häng med på vår recension!

Hämta free spins och spela gratis med riktig vinstchans här!

Så spelar du

Divine Fortune är inte komplicerat att ta till sig, även om man är ny inom nätcasinovärlden. Detta är helt enkelt en slot som man lätt kommer in i och som man utan tvekan kommer att fastna för. Den är både rolig och extraordinärt vacker och sedan har den ju en progressiv jackpott som extra grädde på moset!

Man möts av ett vanligt upplägg med 5 hjul och 3 rader. Vinstlinjerna man har att spela med är 20 och fasta, vilket alltså innebär att du inte själv kan justera dem.

Man kan dock justera myntvärdet på egen hand och man kan spela med ett myntvärde mellan 10 öre och upp till 5 kronor. Man kan alltså satsa som minst 1 mynt till ett värde av 10 öre per linje och som mest 10 mynt till ett värde av 5 kronor per linje. Detta ger en insatsnivå på mellan 2 kronor och 1000 kronor per snurr.

Specialfunktioner och symboler

Sym_0_PNG-300x261Som vi redan nämnt så är detta en slot med massor av vackra och härliga symboler, men vad gör dem för dig som spelare? Det ska vi ta och gå igenom nedan, så att du har full koll på vad du ska hålla ögonen på!

Wild-symbolen i spelet kommer i form av den bevingade vita hästen Pegasus. I Divine Fortune så är det så att wildsymbolen triggar igång en Fallande Wild Re-spin funktion. Symbolen faller och belönar samtidigt spelaren med re-spin.

Spelets wild har även förmågan att expandera, så om den dyker upp i en vinnande symbolkombination så expanderar den och ger dig större vinstchanser samt tre re-spins!

Freespins får man när man har turen att få tre eller fler av symbolen som det står ”Freespins” på. Hur många freespins du får beror på hur många av denna symbol som du får upp på spelplanen.

Bonus och jackpot i Divine Fortune

Spelets jackpott når man om man har turen att få tre av jackpott symbolen. Denna symbol kommer i form av ett guldmynt. Denna symbol ger även freespins, så det är en riktig godbit!

Jackpottarna i spelet är tre och vilken av dessa man vinner beror på hur många rader man fyller med mynt. Har man tur så fyller man 3 rader, för då är det Mega Jackpot som man vinner!

Den minsta jackpotten i spelet, Minor Jackpot vinner man om man får symbolen på 1 rad och är det på 2 rader man får symbolen så genererar det i att man tilldelas Major Jackpot, som har ett värde mittemellan den största och den minsta jackpotten i spelet.

Freespins och bonusar på Divine Fortune

divine-fortune-slot-mobileFörst och främst så kan du räkna med att alltid kunna testa och spela Divine Fortune gratis innan du väljer att satsa några egna pengar.

Detta är bar av flera olika skäl, då det dels gör att du kan spela bara för underhållningsvärdet plus att du kan lära dig hur det fungerar samt se efter om du tycker om spelet.

För att ta reda på var du kan hitta bonusspel och freespins på Divine Fortune så kan du bara ta dig en titt här hos oss, sp att du slipper leta efter det

Slutord

Då det är NetEnt som ligger bakom detta spel så är det såklart lika kul som att vakna på sin födelsedag när man är barn när man öppnar upp detta spel för första gången!

Det bästa med Divine Fortune är att det även fortsätter vara likt barndomens födelsedagar även efter det att man testat spelet, för här har vi en riktig vinnare och definitivt en blivande klassiker!

Fakta om Divine Fortune

 • Spelleverantör: NetEnt (Net Entertainment)
 • Lanseringsdatum: 2017-01-24
 • Antal hjul: 5
 • Antal rader: 3
 • Antal vinstlinjer 20
 • Insatsnivåer: 10
 • Myntvärde: 0.10 kronor – 5 kronor
 • Finns i mobilen: Ja
 • Freespins: Ja
 • Progressiv jackpott: Ja
 • Maxvinst utanför jackpotten: 600 000 kronor
 • RTP: 96.6 %

 

[yasr_overall_rating]