20 omsättningsfria free spins i Starburst + 50 snurr inför morgondagen

Tisdagar är inte dom absolut roligaste dagarna för oss som älskar free spins men det finns ändå något litet att hämta ut även idag. Mobilebet ger oss chans att hämta ut 20 omsättningsfria snurr i Starburst och hos LeoVegas kan vi aktivera 50 extra snurr i veckans spel som vi får använda imorgon.

20 free spins i Starburst

Alla som älskar att betta på sport och/eller vill prova betting på nätet kan idag göra det hos Mobilebet och bli belönade med 20 extra free spins utan omsättning i NetEnt spelautomaten Starburst. Gäller fram till klockan 23.59.

Det som krävs för att man ska aktiveras dagens 20 extra spins är att man lägger ett bet i Mobilebets odds avdelning. Detta bet måste ha minst 2.0 i odds och insatsen måste vara minst 200kr. Därefter behöver man bara besöka Starburst så aktiveras extra snurren.

50 free spins i veckans spel

Hos LeoVegas kan vi under september månad varje tisdag och onsdag hämta ut 50 extra freespins varje dag i ett spel som LeoVegas valt ut för just den veckan. På kampanjsidan hittar du även alla utvalda spel under ”September spel”.

Det enda vi behöver göra för att aktivera våra 50 extra free spins är att göra en insättning på minst 500kr under dagen och som sagt vill vi så kan vi även utnyttja samma erbjudande även dagen efter. Snurren krediteras nästkommande dag.

Stjäl free spins varje dag

Rizk casino bjuder på en kampanj som dom kallar för ”Det stora Rizk rånet” där dom har låst in 600 free spins utan omsättning. Dessa vaktas av kapten Rizk och hunden Lucky.

Genom att gå upp en nivå om dagen så tar du dig förbi både kapten Rizk och Lucky och stjäl 20 free spins. Lyckas du varje dag hela september ut så kommer du att rensa hela valvet!

Förhandstitt på 13:e september 2017

  • 20 free spins utan omsättning i Wild Wild West hos Mobilebet.
  • 15 free spins utan omsättning i Wolf Cub hos Mobilebet.
  • 100 free spins utan omsättning i Fairy Gate hos Bethard.
  • Besök freespins24h.se imorgon den 13:e sep för mer info eller följ oss på facebook.

Ha en trevlig dag!
Freespins24h.se

Faq - Vanliga frågor och svar hittar du här!

Följ oss på facebook!